Maak kennis met Izabella, onze 010 interim Engineer

Hi! Leuk dat we je wat vragen mogen stellen om wat meer over je te weten te komen.

Stel jezelf eens kort voor.
Mijn naam is Izabela Karwowska, ik ben geboren en getogen in Polen en woon al 30 jaar in Nederland. Mijn passie voor techniek, en dan met name de bouw, was er altijd. Tijdens mijn studie ben ik gaan werken bij de gemeente, daarna heb ik stap naar een woningcorporatie gemaakt. In het vastgoedonderhoud ben ik begonnen en na aantal jaren heb ik een stap gemaakt naar de innovatieve verduurzamingsprojecten. Na deze ervaringen had ik de behoefte om iets nieuws te gaan doen en dat is de ontwikkeling van nieuwbouwwoningen, flex-woningen en scholen geworden.

Ah! Wat leuk om te horen wie je bent en wat je leuk vindt om te doen.

Kun je iets vertellen over het project waar je nu mee bezig bent?
Ik ben momenteel als Projectleider/Directievoerder werkzaam voor Vidomes. In Zoetermeer ben ik bezig met het realiseren van 82 flex-woningen (tijdelijke locatie) met een permanente kwaliteit. In Delft houd ik me bezig met het voorbereiden en uitvoeren van een grootschalige renovatie van een wijk eengezinswoningen uit de jaren 70. Binnenkort ga ik starten in Leidschendam met de grootschalige renovatie van portieketage woningen. In de provincie Noord-Holland ben ik bezig met de uitbreidingen en nieuwbouw van scholen.

Wat maakt het project zo interessant?
De combinatie van het vernieuwen, innovatie en de afwisseling in projecten maakt mijn werk indrukwekkend.

Wat maakt het leuk om via 010Engineers aan je opdrachten te komen/bij ons te werken?
010Engineers communiceert direct, gebruikt korte lijnen en werkt snel. Via 010Engineers heb ik een gesprek en een super mooie opdracht gekregen.

Wat vertel je op bijvoorbeeld een verjaardag over jouw werk en wat het zo uniek maakt?
Voor mij is het heel gewoon wat ik doe, dit is een groot deel van mijn leven. In een gesprek over mijn werk met andere mensen hoor ik veel positieve reacties. Je kan zeggen een soort WOW-effect, waar ik me dan ook weer over verbaas.

En tot slot.

Wat zou je nieuwe of toekomstige werknemers meegeven als zij willen/komen werken voor 010Engineers?
Bij 010Engineers weet je vooraf wat je krijgt, transparantie staat voorop. Ze staan klaar om je te helpen, of dit nou te maken heeft met het werk of om een opdracht te krijgen. 010Engineers gaat voor jou door totdat je krijgt waar je naar op zoek bent.

Dank je wel voor je medewerking en heel veel succes bij het project!