• Ik zoek een baan

  Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Wij vinden een passende baan binnen 30 minuten van jouw huis.

  Bekijk vacaturesMaak kennis!

Vind werk dat echt 

bij je past!

Op zoek naar een baan die perfect bij jou past? Bij 010Engineers staan we klaar om je te helpen. Met een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers in de bouw en infra, biedt onze aanpak veel voordelen!

Bij ons ben je geen nummer. we gaan samen met jou op zoek naar de perfecte match. Onze focus ligt niet alleen op vakinhoudelijke skills, maar ook op jouw unieke persoonlijkheid. Dit resulteert in een baan waarin je uitblinkt, binnen een bedrijf waar jij je helemaal thuis voelt. Zo zorgen we ervoor dat je elke dag met plezier naar je werk gaat!

Ben jij een Projectleider, Projectontwikkelaar, Gebiedsontwikkelaar, Omgevingsmanager, Teammanager, Procesmanager, projectcoördinator of (RO) Adviseur? Kies voor 010Engineers en ontdek de mogelijkheden die écht bij jou passen!

Kennismaking 010Engineers

Hoe gaat 010Engineers te werk?

 • Stap 1

  Eerste contact

  Je wordt door een van onze recruiters benaderd voor een specifieke vacature. Je klopt zelf bij ons aan, omdat je een leuke vacature hebt gezien. Óf je doet een open sollicitatie, omdat je toe bent aan een nieuwe stap binnen de bouw en infra.

 • Stap 2

  Telefonische intake

  Na het eerste contact online volgt een telefonisch intake. Daarbij nemen we kort het een en ander door. Onze recruiters proberen een eerste indruk van jou en je ambities te krijgen en geven wat achtergrondinformatie over de vacature. Zo bekijken we of er sprake is van een mogelijke match.

  Stap 2

 • Stap 3

  Kennismakingsgesprek

  Als iedereen na de intake nog enthousiast is, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Zo kun jij als kandidaat zien met wie je in zee gaat. Tegelijkertijd krijgen wij een beter beeld bij jou als persoon. Daardoor kunnen we beter beoordelen welke bedrijven en profielen bij je passen.

 • Stap 4

  Naar de opdrachtgever

  Uit alle kandidaten met wie we in gesprek zijn geweest maken we een selectie. Zit je daar bij? Dan ga je direct in gesprek met je potentiële werkgever om hen ervan te overtuigen dat je bij het bedrijf past. Er volgen diverse rondes. Met als doel dat je als laatste overblijft en een aanbieding krijgt.

  Stap 4

 • Stap 5

  Indiensttreding

  Is er een match? Dan treed je daadwerkelijk in dienst bij je nieuwe werkgever. Ook nadat je bent gestart op je nieuwe plek, houden wij graag contact. We zijn benieuwd of je nieuwe rol bevalt en horen graag of je op je plek zit. Daarom drinken we na een maand of drie nog een kop koffie samen.

Referenties

Wat er over ons gezegd wordt..

“Door mijn positieve ervaringen bij 010Engineers zou ik deze partij aanbevelen bij andere kandidaten. Ze houden de markt in de gaten en komen geregeld met nieuwe potentiële opdrachten die aansluit bij mijn wensen. Daarnaast is ook nog eens een gezellige club mensen, JOIN US!”

“Wij hebben de samenwerking met 010Engineers als zeer prettig ervaren. Het concept ‘in house recruitment’ was voor zowel 010Engineers als ons een nieuw concept. Door wekelijks persoonlijk contact bij ons op kantoor konden we onze zoekopdracht steeds beter vorm geven en hebben we uiteindelijk de juiste mensen gevonden. Een succes dus!! “

Bekijk onze nieuwste vacatures

Vind jouw baan in de bouw of infra!
0 vacature(s) gevonden.
Toon meer vacatures