Organisatie

Het is een vooraanstaand adviesbureau gespecialiseerd in bouwtechnisch advies. Dit bedrijf is op zoek naar een ervaren Projectleider/Adviseur Funderingsadvies die ambitie heeft om toekomstig partner te worden binnen het bedrijf. Verder wil je bijdragen aan het leveren van hoogwaardige adviesdiensten op het gebied van funderingstechniek. Met de focus op kwaliteit biedt het bedrijf een inspirerende werkomgeving waarin expertise en klantgerichtheid centraal staan.

Functie

Als Projectleider/Adviseur Funderingsadvies draag je de verantwoordelijkheid voor het adviseren en begeleiden van klanten op het gebied van funderingstechniek. Je bent bezig met het uitvoeren van funderingsonderzoeken, het opstellen van adviesrapporten en het begeleiden van funderingsprojecten.
Je hebt als Projectleider/Adviseur Funderingsadvies de volgende taken:

• Uitvoeren van funderingsonderzoeken en het analyseren van funderingsproblematiek; • Opstellen van gedegen adviesrapporten en het geven van heldere adviezen aan klanten; • Begeleiden van funderingsprojecten van initiatief tot oplevering, inclusief budgetbewaking en planning; • Onderhouden van relaties met klanten, leveranciers en andere stakeholders in de bouwsector; • Rapporteren aan het management over de voortgang, resultaten en uitdagingen.

Functie-eisen

• Je hebt ruime ervaring in de funderingstechniek en hebt bewezen expertise op dit gebied;
• Je bent een communicatief sterke professional met een klantgerichte aanpak;
• Je beschikt over uitstekende analytische en probleemoplossende vaardigheden;
• Je bent flexibel en kunt goed omgaan met veranderingen en uitdagingen;
• Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van Civiele Techniek of een vergelijkbare studie.

Aanbod

• Een salaris op basis van ervaring en expertise;
• Een uitdagende en gevarieerde functie met veel verantwoordelijkheid binnen de funderingstechniek;
• Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen een groeiend adviesbureau;
• Een inspirerende werkomgeving met ruimte voor creativiteit en innovatie;
• De kans om toekomstig partner te worden binnen het bedrijf.

 

Inlichtingen

Eerst nog wat meer informatie? Bel dan naar Ruud op 06 – 41 56 10 78 of mail naar Ruud@010engineers.nl.

Sollicitatie

Ruud van Eck

Introductie

Ben jij een natuurlijke leider die zijn verantwoordelijkheid pakt?

Organisatie

Het Bedrijf is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in renovatie en woningbouw. We zijn op zoek naar een ambitieuze Directeur Bouw die wil bijdragen aan de realisatie van hoogwaardige renovatieprojecten en de groei van het bedrijf. Met een focus op innovatie, duurzaamheid en klanttevredenheid bieden we een inspirerende werkomgeving waarin teamwork, creativiteit en vakmanschap centraal staan.

Functie

Als Directeur Bouw draag je de verantwoordelijkheid voor het leiden en sturen van alle renovatie- en woningbouwactiviteiten binnen het bedrijf. Je speelt helpt mee in het ontwikkelen van strategieën, het bewaken van budgetten en deadlines, en het waarborgen van de kwaliteit van onze projecten. Deze rol omvat het proactief aanpakken van uitdagingen, in nauwe samenwerking met collega’s, klanten en externe partners.
Je hebt als Directeur Bouw de volgende taken:

• Ontwikkelen en implementeren van strategieën en beleid om de groei en ontwikkeling van het bedrijf in de renovatie- en woningbouwsector te bevorderen;
• Leiding geven aan het team en zorgen voor een efficiënte en effectieve uitvoering van projecten;
• Bewaken van budgetten, planningen en kwaliteitsnormen binnen de renovatie- en woningbouwprojecten;
• Onderhouden van relaties met klanten, leveranciers en andere stakeholders binnen de renovatie- en woningbouwsector;
• Rapporteren aan het management en de Raad van Bestuur over de voortgang, resultaten en uitdagingen.

Functie-eisen

• Je hebt ruime ervaring binnen de bouwsector;
• Je hebt bewezen leiderschapskwaliteiten;
• Je bent een strategische denker met een resultaatgerichte aanpak;
• Je beschikt over uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden;

Aanbod

• Een uitdagende en gevarieerde functie met veel verantwoordelijkheid;
• Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen een groeiend bedrijf;
• Een inspirerende werkomgeving met ruimte voor creativiteit en innovatie;
• De kans om actief bij te dragen aan de groei en successen van het bedrijf binnen de renovatie- en woningbouwsector.

Inlichtingen

Eerst nog wat meer informatie? Bel dan naar Ruud op 06 – 41 56 10 78 of mail naar Ruud@010engineers.nl.

Sollicitatie

Ruud van Eck

Organisatie

Giesbers Rotterdam is actief in de woningbouw op het gebied van projectontwikkeling, nieuwbouw, renovatie, onderhoud, transformatie en herbestemming. Met name in het midden en westen van Nederland. Sinds 2018 is Giesbers onderdeel van Trebbe Holding. Samen met de vestigingen in Nieuwegein, Wijchen en Rotterdam bestrijkt de GiesbersGroep een groot deel van Nederland. De bedrijven zijn zelfstandig en decentraal georganiseerd, maar vormen tegelijkertijd een hecht netwerk waarbinnen voortdurend kennis en ervaringen worden uitgewisseld.

“Wij realiseren vastgoedoplossingen die mensen helpen hun persoonlijke of zakelijke doelstellingen te verwezenlijken. We doen dat in opdracht van overheden, woningcorporaties, beleggers maar ook ontwikkelen wij zelf. Wat wij ontwikkelen en realiseren is kwalitatief hoogwaardig, innovatief en duurzaam.

Dit alles wordt gerealiseerd door ons hechte team met 20 professionals. Ervaar bij ons een platte bedrijfscultuur en familiaire sfeer. Daarnaast biedt Giesbers alle ruimte voor eigen ondernemerschap voor je creatieve en ambitieuze plannen. Daarbij handelen wij vanuit onze 5 kernwaarden: betrokken, ondernemend, samenwerkend, betrouwbaar en open.”

Functie

Dankzij jouw deskundigheid zorg je voor een optimale en gemotiveerde bezetting. Je ziet toe op de dagelijkse werkzaamheden en naleving van de contractafspraken. Verder houd je je bezig met…

 • Het onderhouden van contacten met leveranciers, onderaannemers en personeel op de bouwplaats;
 • Het bepalen van de bouwplaat inrichting, inzet van materieel, inzet van onderaannemers, eigen personeel en afroepen van materialen;
 • Vooruitkijken en meedenken, je bewaakt en stuurt aan zodat de overeengekomen planning wordt nagekomen.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een mbo/hbo diploma richting bouwkunde of relevante werkervaring.

 • Je hebt minimaal 7 tot 10 jaar ervaring met het gezamenlijk (met je team) realiseren van diverse nieuwbouwprojecten in de woningbouw.

 • Je bent in het bezit van een VCA-VOL en BHV diploma of bereid deze te halen.

 • Je bezit coachende en communicatieve vaardigheden en leidinggevende capaciteiten.

Aanbod

Bij Giesbers Rotterdam vinden wij het belangrijk dat je energie van je werk krijgt en met plezier naar je werk gaat. Plezier is bij ons de ideale combinatie van een prettige werkomgeving, een inhoudelijk interessante baan en mooie nieuwbouwprojecten realiseren.

·        Een marktconform salaris;

·        30 vakantie dagen + 13 ADV dagen;

·        Een mooie afwisselde werkplek;

·        Een goede pensioenregeling om te kunnen genieten van je oude dag;

·        Echt input kunnen geven op verschillende processen binnen een groeiende organisatie;

·        Een open, gezellige en warme bedrijfscultuur. Denk aan diverse teamuitjes, borrels of gewoon dagelijks een lekker kopje koffie met je collega’s;

·        Natuurlijk behoort een leaseauto tot de mogelijkheden;

·        Je kennis nog meer verbreden? Dit wordt alleen maar aangemoedigd door het aanbieden van opleidingen & cursussen na het opmaken van jouw persoonlijk ontwikkelingsplan.

Inlichtingen

Je solliciteert bij ons, maar wij ook bij jou! Stel gerust alle vragen die bij je op komen. Dit kan naar Ruud@010engineers.nl of 06-41561078.

Sollicitatie

Ruud van Eck

Organisatie

Giesbers Bouwen en Renoveren in Rotterdam is actief in de woningbouw op het gebied van projectontwikkeling, nieuwbouw, renovatie, onderhoud, transformatie en herbestemming. Met name in het midden en westen van Nederland. Sinds 2018 is Giesbers onderdeel van Trebbe Holding. Samen met de vestigingen in Nieuwegein, Wijchen en Rotterdam bestrijkt de GiesbersGroep een groot deel van Nederland. De bedrijven zijn zelfstandig en decentraal georganiseerd, maar vormen tegelijkertijd een hecht netwerk waarbinnen voortdurend kennis en ervaringen worden uitgewisseld.

“Wij realiseren vastgoedoplossingen die mensen helpen hun persoonlijke of zakelijke doelstellingen te verwezenlijken. We doen dat in opdracht van overheden, woningcorporaties, beleggers maar ook ontwikkelen wij zelf. Wat wij ontwikkelen en realiseren is kwalitatief hoogwaardig, innovatief en duurzaam.

Dit alles wordt gerealiseerd door ons hechte team met 40 professionals. Ervaar bij ons een platte bedrijfscultuur en familiaire sfeer. Daarnaast biedt Giesbers alle ruimte voor eigen ondernemerschap voor je creatieve en ambitieuze plannen. Daarbij handelen wij vanuit onze 5 kernwaarden: betrokken, ondernemend, samenwerkend, betrouwbaar en open.”

Functie

Als Projectcoördinator Bouw ben je bezig met afwisselende werkzaamheden. Jij hebt de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de voorgang van de projecten soepel verloopt. Je taken omvatten onder meer:

·        Coördineren en beheren van projectplanningen, inclusief het opstellen van tijdlijnen en mijlpalen;

·        Toewijzen van taken aan het projectteam en het bewaken van de voortgang van taken;

·        Het coördineren van de communicatie binnen het project;

·        Nauwkeurig begrotingen opstellen en heldere offertes maken;

·        De inkoop van materialen;

·        Zorgen dat de communicatie met alle betrokken partijen soepel verloopt.

Functie-eisen

Giesbers is voortdurend op zoek naar vernieuwende ideeën en daarom zijn we ook op zoek naar creatieve en gedreven collega’s zoals jij:

·        Je hebt minimaal een hbo-diploma richting bouwkunde en relevante werkervaring;

·        Je bent in sterk in communicatie en kunt werken met verschillende mensen;

·        Je kunt goed het overzicht bewaren over een project;

·        Je ben resultaatgericht en kijkt naar de nieuwe ontwikkelingen en eventuele verbetermogelijkheden.

Aanbod

Wij streven ernaar om een inspirerende werkomgeving te bieden waar medewerkers met plezier naar hun werk komen. Dit omvat onder meer:

·        Een mooi salaris dat past bij jouw ervaring en expertise;

·        Een zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling;

·        Flexibele werktijden en mogelijkheden voor gedeeltelijk thuiswerken, ter bevordering van een gezonde balans tussen werk en privé;

·        Een open, collegiale bedrijfscultuur met ruimte voor teambuilding en sociale activiteiten;

·        Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei door middel van trainingen en cursussen.;

·        Een leaseauto ter beschikking, inclusief elektrische optie;

·        Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Sollicitatie

Ruud van Eck

Organisatie

Het is een middelgroot ingenieursbureau met 25 tot 30 gedreven en enthousiaste vakspecialisten. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige bouwkostendeskundige diensten voor diverse spraakmakende projecten. Als onderdeel van het team werk je aan uiteenlopende projecten in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw, variërend van nieuwbouw tot renovatie en duurzaamheidsprojecten. Het bedrijf streeft naar een economisch verantwoord eindresultaat door nauwe samenwerking en integrale aanpak.

Functie

Als Bouwkostendeskundige ben je verantwoordelijk voor het opstellen van integrale ramingen en kostprijsbegrotingen voor diverse projecten. Je werkt zelfstandig en in teamverband aan uitdagende en diverse projecten, waarbij je zorgt voor een economisch verantwoorde aanpak.
Jouw taken omvatten onder andere:

 • Het opstellen van integrale ramingen en kostprijsbegrotingen voor nieuwbouw, renovatie, onderhouds- en duurzaamheidsprojecten;

 • Samenwerken met collega’s om tot een optimaal eindresultaat te komen;

 • Adviseren van klanten op het gebied van bouwkosten en technische oplossingen;

 • Bijdragen aan een continue verbetering van onze dienstverlening en processen.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 5-10 jaar ervaring als bouwkostendeskundige;

 • Je hebt ervaring met zowel renovatie als nieuwbouwprojecten;

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Bouwkunde of Werktuigbouwkunde;

 • Je bent communicatief vaardig, leergierig en passie voor techniek en kosten.

Aanbod

 • Een ontspannen werkomgeving met professionele collega’s;

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;

 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, inclusief vakinhoudelijke cursussen;

 • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Inlichtingen

Eerst nog wat meer informatie? Bel dan naar Ruud op 06 – 41 56 10 78 of mail naar Ruud@010engineers.nl.

Sollicitatie

Ruud van Eck

Organisatie

Giesbers Bouwen en Renoveren in Rotterdam is actief in de woningbouw op het gebied van projectontwikkeling, nieuwbouw, renovatie, onderhoud, transformatie en herbestemming. Met name in het midden en westen van Nederland. Sinds 2018 is Giesbers onderdeel van Trebbe Holding. Samen met de vestigingen in Nieuwegein, Wijchen en Rotterdam bestrijkt de GiesbersGroep een groot deel van Nederland. De bedrijven zijn zelfstandig en decentraal georganiseerd, maar vormen tegelijkertijd een hecht netwerk waarbinnen voortdurend kennis en ervaringen worden uitgewisseld.

“Wij realiseren vastgoedoplossingen die mensen helpen hun persoonlijke of zakelijke doelstellingen te verwezenlijken. We doen dat in opdracht van overheden, woningcorporaties, beleggers maar ook ontwikkelen wij zelf. Wat wij ontwikkelen en realiseren is kwalitatief hoogwaardig, innovatief en duurzaam.

Dit alles wordt gerealiseerd door ons hechte team met 40 professionals. Ervaar bij ons een platte bedrijfscultuur en familiaire sfeer. Daarnaast biedt Giesbers alle ruimte voor eigen ondernemerschap voor je creatieve en ambitieuze plannen. Daarbij handelen wij vanuit onze 5 kernwaarden: betrokken, ondernemend, samenwerkend, betrouwbaar en open.”

Functie

Als Senior Werkvoorbereider/Engineer ben je de kern van het projectteam en werk je nauw samen met de Integraal Projectleider(s). In elke fase van het project, van ontwikkeling tot uitvoering, heb je een grote rol. Je bent verantwoordelijk voor alle voorbereidingstaken met betrekking tot plantechniek, logistiek en bouwtechniek. Kortom, je bent de drijvende kracht achter het project. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

·        Je krijgt de verantwoordelijkheid voor het organiseren van complete omvangrijke en/of complexe projecten;

·        Je zal het aanspreekpunt zijn voor de gehele projectgebonden engineering en daaraan gekoppelde disciplines;

·        Je begeleidt o.a. de ontwikkeling en aansturing van (jr.) engineers;

·        Je zorgt ervoor dat de werkmethoden zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd, zodat de uitvoerig van de projecten goed verlopen;

·        Je bent verantwoordelijk voor het inkopen van materialen en het vastleggen van partners;

·        Je controleert en coördineert de diverse 3D-modellen van architect, constructeur, leveranciers en partners.

Functie-eisen

Giesbers is voortdurend op zoek naar vernieuwende ideeën en daarom zijn we ook op zoek naar gedreven collega’s zoals jij

·        Je hebt minimaal een hbo-diploma richting bouwkunde en relevante werkervaring;

·        Je hebt eerder gewerkt in een BIM-omgeving;

·        Je hebt ervaring met het begeleiden en aansturen van engineers;

·        Je wordt enthousiast van de begrippen duurzaamheid en circulariteit.

Aanbod

Bij Giesbers vinden wij het belangrijk dat je energie van je werk krijgt en met plezier naar je werk gaat. Plezier is bij ons de ideale combinatie van een prettige werkomgeving, een inhoudelijk interessante baan en mooie nieuwbouwprojecten realiseren.

·        Een marktconform salaris;

·        Een zelfstandige functie;

·        Flexibele werktijden en (gedeeltelijk thuiswerken), voor een goede privé- en werkbalans;

·        Een open, gezellige en warme bedrijfscultuur. Denk aan diverse teamuitjes, borrels of gewoon dagelijks een lekker kopje koffie met je collega’s;

·        Je kennis nog meer verbreden? Dit wordt alleen maar aangemoedigd door het aanbieden van opleidingen & cursussen na het opmaken van jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;

·        Een elektrische leaseauto tot je beschikking;

·        Je krijgt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Sollicitatie

Ruud van Eck

Introductie

Voorbereid op een nieuwe uitdaging? Word Werkvoorbereider in de Bouw!

Organisatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid als werkvoorbereider? Zoek jij een omgeving waarin jouw organisatorische talent en technische expertise volledig tot zijn recht komt? Bij dit bedrijf kan je een grote rol spelen bij het plannen en coördineren van projecten.

Functie

Als Werkvoorbereider aan jou de schone taak om uitvoeringsprojecten met betrekking tot het bouwen, renoveren en onderhouden van tankstations, garage- en autowasbedrijven en laadvoorzieningen te verzorgen. Met deze veelzijdige functie ben je een essentiële schakel tussen de opdrachtgever, ontwerper en uitvoerder.

Hoe ziet jouw dag er verder uit?

 • Je zet de wensen van de opdrachtgever om in een helder plan/offerte;
 • Je verzorgt calculaties, werktekeningen en detailleringen;
 • Je onderhoudt contacten met klanten, leveranciers en uitvoerend personeel;
 • Je zorgt voor een voorbereiding van de werkorders.

Voel jij je thuis in het plannen en organiseren van bouwprojecten? Ben je in staat om als brug te fungeren tussen opdrachtgevers, ontwerpteams en uitvoerders om projecten soepel te laten verlopen? Dan is deze functie als Werkvoorbereider zeker wat voor jou!

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding, richting bouwkunde;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt ervaring met AutoCAD;
 • Je bent flexibel;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je bent communicatief sterk.

Aanbod

 • Een mooi salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Een bijzondere beloning:
 • dertiende maand; 38 vakantiedagen (25 vakantiedagen, 13 adv-dagen) om goed je vakantie te kunnen vieren;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een vergoeding in de ziektekostenverzekering;
 • Tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen d.m.v. opleidings- en doorgroeimogelijkheden;

Inlichtingen

Eerst nog wat meer informatie? Bel dan naar Ruud op 06 – 41 56 10 78 of mail naar Ruud@010engineers.nl.

Sollicitatie

Ruud van Eck

Introductie

Stuur Bouwprojecten naar een Succes: Word Onze Projectmanager!

Als Projectmanager Bouw krijg je de geweldige kans om deel uit te maken van de meest dynamische en diverse projecten in de regio onder Amsterdam. Ieder project biedt een gelegenheid voor zowel professionele als persoonlijke groei. Deel jouw ervaring en neem deel aan grensverleggende projecten.

Functie

Als Projectmanager Bouw aan jou de schone de taak om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Jij bent de sleutelrol van de projecten. Als projectmanager deel jij jouw opgedane expertise bij het ontwerpen, plannen en realiseren van innovatieve projecten die de gehele omgeving blijvend zullen vormgeven. Hoe ziet jouw dag er verder uit?

 • Je wordt onderdeel van de creativiteit, jouw ideeën kunnen het verschil maken;
 • Je stuurt op resultaten zoals beschreven in projectplannen;
 • Je hebt de verantwoordelijkheid voor de periodieke rapportages;
 • Je werkt nauw samen met collega’s, externe partners en ambtelijke en bestuurlijke opdrachtgevers;
 • Je voert de regie op programma’s en hebt de dagelijkse leiding over complexe objecten, waarbij je het team betrekt en motiveert!

Je leidt complexe projecten, werkt samen met diverse teams en je bent verantwoordelijk voor resultaten en rapportages. Kortom, een uitdagende positie waarin je leidinggeeft, samenwerkt en innovatieve ideeën kunt realiseren. Ben jij klaar voor deze kans?

Functie-eisen

Jij bent ervan overtuigd dat veel processen in de bouw innovatiever en makkelijk kunnen!

 • Je beschikt over academisch werk en denkniveau;
 • Je hebt minimale 10 jaar relevante werkervaring met project- en programmamanagement.
 • Je beschikt over geruime ervaring binnen gebiedsontwikkeling;
 • Je bent in staat om je eigen standpunten op een heldere en efficiënte manier over te brengen zonder de verbinding met andere te verliezen;
 • Je hebt uitstekend gevoel voor politieke verhoudingen en geruime ervaring in bestuurlijke trajecten en afstemming;
 • Je zorgt dat je op de hoogte blijft van ontwikkelingen binnen de ambtelijke organisatie, politiek en maatschappij en contacten met relevante stakeholders opbouwt en onderhoudt.

Aanbod

 • Een mooi salaris tussen de €5.309,- en €7.659,-;
 • Een vast contract (na een tijdelijk contract van en jaar) voor 36 uur per week;
 • Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris die je zelf beheert om bijvoorbeeld te laten uitbetalen of extra vakantiedagen mee te kopen;
 • Verschillende devices waardoor flexwerken mogelijk is;
 • Werkomgeving waarin talenten maximaal worden ontplooid en waar je jouw ambities kunt waarmaken;
 • Tal van mogelijkheden om collega’s te leren kennen en jezelf te ontwikkelen; zoals een personeelsvereniging, jonge ambtenaren netwerk, sportactiviteiten en inhoudelijke verdieping d.m.v. workshops en masterclasses.

Inlichtingen

Eerst nog wat meer informatie?
Bel dan naar Ruud op 06 – 41 56 10 78 of mail naar
Ruud@010engineers.nl.

Sollicitatie

Ruud van Eck

Introductie

Ontdek jouw kans om een belangrijke rol te vervullen in de bouw van scholen als Medior projectleider! Begeleidt complexe projecten van concept tot oplevering en draag bij aan de verbetering van de onderwijsinfrastructuur in de regio. Draag je steentje bij in het realiseren van hoogwaardige onderwijsfaciliteiten voor de gemeente Haarlemmermeer!

Organisatie

De gemeente Haarlemmermeer is toegewijd aan het ontwikkelen en onderhouden van moderne onderwijsfaciliteiten om de groeiende behoeften van de gemeenschap te ondersteunen. Van renovaties tot nieuwbouwprojecten, de gemeente Haarlemmermeer streeft naar innovatie, duurzaamheid en effectieve projectuitvoering. Het doel is om inspirerende leeromgevingen te creëren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en functionaliteit.

Functie

Als Medior Projectleider Scholenbouw ben je verantwoordelijk voor het coördineren en beheren van diverse bouwprojecten binnen het onderwijsdomein van de gemeente Haarlemmermeer. Je werkt nauw samen met interne en externe belanghebbenden om ervoor te zorgen dat projecten worden uitgevoerd binnen de gestelde tijdlijnen en budgetten, met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Je taken omvatten onder meer:

• Het leiden van projectteams en het bewaken van de voortgang van projecten van concept tot oplevering;
• Het opstellen en beheren van projectplannen, inclusief budgetten, planningen en risicoanalyses.
• Het coördineren van ontwerpprocessen, aanbestedingen en contractonderhandelingen;
• Het onderhouden van nauw contact met opdrachtgevers, aannemers en andere stakeholders;
• Het waarborgen van naleving van wet- en regelgeving op het gebied van bouwvoorschriften, veiligheid en duurzaamheid

Functie-eisen

Als Medior Projectleider Scholenbouw voel je je thuis in een dynamische omgeving en ben je in staat om effectief te communiceren en samen te werken met verschillende belanghebbenden. Je hebt een passie voor het realiseren van hoogwaardige onderwijsfaciliteiten en beschikt over sterke organisatorische en analytische vaardigheden. Daarnaast voldoe je aan de volgende criteria:

• Je bent in het bezit van een HBO- of WO-diploma richting Bouwkunde of Vastgoedmanagement;
• Je hebt ervaring in het projectmanagement, bij voorkeur in de bouw- of vastgoedsector;
• Je hebt uitgebreide kennis van bouwprocessen, wet-regelgeving en duurzaamheidprincipes;
• Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om te onderhandelen;
• Je hebt een proactieve en resultaatgericht houding, met oog voor detail en kwaliteit;
• Kennis van Civiele techniek is een pré.

Aanbod

Als Medior Projectleider Scholenbouw bieden wij een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid om te werken aan interessante projecten die een tastbare impact hebben op de lokale gemeenschap. Daarnaast bieden wij:

• Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Een professionele en collegiale werksfeer waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
• Mogelijkheden voor training en opleiding om je vaardigheden verder te ontwikkelen;
• Een flexibele werkomgeving met mogelijkheden voor thuiswerken en een goede werk-privébalans.

Inlichtingen

Je solliciteert bij ons, maar wij ook bij jou! Stel gerust alle vragen die bij je op komen. Dit kan naar Ruud@010engineers.nl of 06-41561078.

Sollicitatie

Ruud van Eck

Introductie

Heb je altijd al willen werken aan uitdagende renovatieprojecten van commercieel monumentaal vastgoed? Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven Projectmanager die klaar is voor een nieuwe uitdaging.

Organisatie

Maeson is een jong en groeiend bedrijf dat zich richt op het renoveren van commercieel vastgoed van met name (rijks)monumenten. Onze projecten variëren tussen de 2 tot 10 miljoen euro. Het kantoor van Maeson is gevestigd aan de Oostenburgervoorstraat 64 in Amsterdam. Bij Maeson streven we er voortdurend naar om zowel de voorbereiding als de uitvoering van de projecten innovatiever in te richten. Dit leidt tot een unieke aanpak van ieder project. Maeson is op zoek naar een daadkrachtig persoon die snel kan schakelen en in staat is om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Als Projectmanager beheers je het vak van projectmanagement uitstekend. Je bent goed in het doorzien van de wensen en behoeften van opdrachtgevers en brengt deze over naar het projectteam. Bij Maeson is geen project hetzelfde waardoor het belangrijk is dat je het leuk vindt om afwisselend werk te doen. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat alle fases van het project soepel verlopen. Je draagt namelijk de verantwoordelijkheid voor het voorbereiden, plannen en coördineren van de projecten in samenwerking met opdrachtgevers, engineersbureau ’s en/of nevenaannemers. We kijken ernaar uit om samen met jou de groei van Maeson verder te realiseren!

Functie

• Werken aan bijzondere, (rijks)monumentale, renovatieprojecten van commercieel vastgoed voor ambitieuze opdrachtgevers;
• Je gaat aan de slag in een kleine maar dynamische organisatie, wat betekent dat er mogelijkheden zijn om meer te dan doen dan wat er van je functie wordt verwacht. Wat is jouw passie buiten dit werk en waar zou je graag aan willen werken?
• Proactief meedenken in het ontwerp- en bouwproces in samenwerking met de opdrachtgever;
• Eigenaarschap en overzicht van het proces om zo tot een technisch uitvoerbaar ontwerp te komen, van het aansturen van tekenwerk van de architect tot het inwinnen van kennis bij adviseurs;
• Het opvragen, beoordelen en vergelijken van offertes bij nevenaannemers, gevolgd door het opstellen van een aannemingsovereenkomst;
• Het onderhouden en aangaan van relaties met leveranciers, nevenaannemers en adviseurs.

Functie-eisen

• Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in bouwkunde (of bouwtechniek);
• Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Projectmanager binnen renovatie- en/of transformatieprojecten;
• Je hebt ervaring met Word, Excel en MS-project;
• Je bezit over goede communicatievaardigheden en kunt diverse belangen op harmonieuze wijze behartigen;
• Je beschikt over een zelfstandige werkhouding en de bereidheid om je persoonlijke en professionele vaardigheden verder te ontwikkelen;
• Je bent er ook van overtuigd dat veel processen in de bouw innovatiever en makkelijker kunnen en denkt graag mee over verbeteringen.

Aanbod

• Een salaris tussen de € 3.500,- en € 4.500,- bruto op basis van jou kennis en ervaring;
• Een goede balans tussen werk en privé met mogelijkheid tot thuiswerken. De hoofdlocatie is op ons kantoor in Amsterdam, maar je zult ook hybride en op de projectlocaties werken;
• Laptop en telefoon(vergoeding) van de zaak;
• Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen dit geweldige vakgebied;
• In ieder geval 25 vakantiedagen met de mogelijkheid op meer dagen indien werk het toelaat;
• Pensioenregeling, bespreekbaar;
• Leaseauto en tankpas, bespreekbaar.

Inlichtingen

Eerst nog wat meer informatie?
Bel dan naar Ruud op 06 – 41 56 10 78 of mail naar
Ruud@010engineers.nl.

Sollicitatie

Ruud van Eck