Project reconstructie Elzenhof

Project Reconstructie Elzenhof
Dit project bestaat uit het vervangen van riolering, ophogen van de verzakte straten en nieuw groen aanbrengen. Voor de gemeente Sliedrecht werkt Leroy 4 dagen in de week. De andere dag is hij werkzaam voor verschillende andere projecten binnen 010Engineers zelf. Zoals nieuwbouwproject Dirkzwager in Schiedam en Erasmus Universiteit Rotterdam. Binnen deze projecten geeft hij advies vanuit zijn civieltechnische achtergrond en vanuit de bril van een aannemer. Voor 010Engineers was Leroy namelijk projectleider bij een GWW aannemer en heeft daar natuurlijk de klappen van de zweep geleerd.

Leroy Haspels (34): op 1 maart 2024 is Leroy begonnen als 010Engineer. Hij is werkzaam als projectleider bij het team beheer openbare ruimte (BOR) in de gemeente Sliedrecht. In deze rol zorgt hij ervoor dat plannen van beheerders vanuit de initiatiefase concreet gemaakt geworden en uiteindelijk daadwerkelijk buiten gerealiseerd worden.

Op de vraag of Leroy het naar zijn zin heeft en er zin in heeft antwoorde hij: ”Met trots werk ik als 010Engineer als projectleider bij de BOR in Sliedrecht en draag ik mijn steentje bij aan interne projecten en uiteraard streef ik naar succesvolle projecten die in een prettige werksfeer tot stand kunnen komen!”