Project Rivium District

Rivium District

Het wordt spannend op het Rivium. Hier komen nieuwe en duurzame woningen aanbod maar het is meer dan alleen maar groen en woningen. Licht en lucht voor de toekomst. Een verrassend stadsgevoel aan de rand van Capelle aan den IJssel, grenzend aan Rotterdam.

Aandacht maakt dit gebied écht mooier. En dat kost uiteraard tijd. Op dit moment wordt er druk getekend en gerekend. Alle betrokken architecten, ontwikkelaars, stedenbouwkundigen en de gemeente Capelle aan den IJssel werken nauw samen om tot het beste plan te komen.

Een boodschap naar eenieder: ‘’Hier kom jij tot leven, tot bloei. Dit wordt jouw plek, jouw stad en jouw keus.’’ Om zo een veelbelovend project te kunnen realiseren heb je de juiste manmacht nodig. Wij 010Engineers zijn heel trots om mee te delen dat er via ons een projectleider zich heeft weten te vestigen bij dit project.

Menno Naaborg

Sinds kort is Menno gestart bij de gemeente Capelle aan den IJssel. Via 010Engineers is hij op dit mooie project terecht gekomen waar hij de komende tijde de functie als projectleider voor het project Rivium District mag vervullen.

Rivium District gevestigd aan de Nieuwe Maas transformeert de komende jaren naar een gave hoog stedelijke woonwerkwijk, met circa 5.500 stadswoningen. Hiermee transformeert het verouderde kantoren- en bedrijvenpark Rivium tot een toekomstbestendig en prachtig stuk stad. Menno is heel blij met deze geweldige en uitdagende opdracht en streeft naar het behalen van mooie resultaten.

 

Spreekt Menno zijn functie jou aan en wil je ook onderdeel zijn van een topproject in de toekomst?

Neem gerust contact op met Ruud van Eck van 010Engineers en plan jouw eerste gesprek met ons in!

Mail: Ruud@010engineers.nl
Tel/app: 06 – 4156 1078