De start van 010Engineers

Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, was het in 2021 zover; de stoute schoenen aangetrokken, begonnen als ZZP’er en uiteindelijk ook mijn eigen bemiddelingsbureau opgestart voor professionals in de bouw en infra: 010 Engineers.

Waar ik eerst juist altijd bezig met het binnenhalen van projecten, ligt nu de focus op het vinden en aanbieden van gave projecten en werkgevers aan mijn kandidaten en vise versa. Dit zowel via (interim)detachering, doorleen en Werving & Selectie. Het mooie aan mijn werk is de koppeling met een afdeling HR van een bedrijf om zo samen de juiste mix te krijgen binnen een bedrijf en samen naar de toekomst te kijken.

Het matchen van wensen en behoeften van kandidaten ten aanzien van een baan intrigeert mij en ik word dan ook altijd blij als dit lukt. Door mijn 25 jaar lange ervaring in de bouw en infra wereld lukt het mij vaak om ook in korte tijd meerdere leuke projecten aan te bieden en of passende werkgevers aan kandidaten.

“Voor mezelf beginnen was de next step
die ik nodig had in mijn carrière.”

Met de uitbreiding van 010 naar ook 020, 030 en 040 Engineers bieden we arbeid en expertise dichtbij! Voor zowel kandidaten als werkgevers. Kandidaten werken dichtbij huis. En werkgevers krijgen professionals met weinig reistijd en kennis van en affiniteit met het gebied waar ze gaan werken.

En zoals de beste Nederlandse voetballer ooit zei: “Om gelukkig te zijn, moet je iets doen waar je gelukkig van wordt.” Deze quote leg ik altijd mijn kandidaten voor, dit is namelijk iets waar wij binnen ons bedrijf maar ook binnen onze projecten naar streven. Daarnaast helpen we ook graag studenten die net van school komen en zich aan het oriënteren zijn op de arbeidsmarkt, die willen we graag bijstaan of ook echt 010 Engineer maken! Hiervan zijn er reeds 4 in dienst. Hiermee kunnen ze een aantal jaar via ons bij diverse opdrachtgevers werken en uiteindelijk gefundeerd een keuze maken voor een branche waarin ze werkzaam willen zijn & waarin ze het meeste werkgeluk vinden. Onze bedrijven bemiddelen daarmee first, next en final steppers naar de baan die bij hen past!