In-House Recruitment

In-House Recruitment

De huidige arbeidsmarkt is overspannen. Dat wil zeggen dat het voor bedrijven erg lastig is om personeel te vinden. Grotere bedrijven hebben vaak zelf een recruitmentafdeling. Maar juist de middelgrootte en kleinere bedrijven willen een oplossing waarbij er structuur wordt gegeven aan de werving van personeel. Zelf personeel hiervoor opleiden is vaak niet mogelijk. 010 In-House is de oplossing voor bedrijven zonder recruitmentafdeling die het invullen van vacatures graag uitbesteden aan een specialist!

Wat bieden wij jou?

  • Bepaal zelf hoe lang je gebruikmaakt van onze service;
  • Zit niet voor langere tijd vast aan personeel op een functie die maar tijdelijk nodig is;
  • Wij evalueren maandelijks om te kijken hoe we als één team het beste resultaat behalen.

Waarom 010 In-House Recruitment?

Voor ons kiezen betekent letterlijk dat wij werkzaam zijn in huis voor uw bedrijf. Hiermee bedoelen wij dat we écht als één team aan de slag gaan. We kijken naar uw visie en doelstelling om zo tot een mooi concreet plan en resultaat te komen. Door onze flexibiliteit, openheid en diversiteit onderscheiden wij ons van andere recruitmentbureaus. Denk hierbij aan de verschillende pakketten die wij u kunnen bieden of de mogelijkheid dat we een dagdeel bij u op locatie komen. Alles is bespreekbaar!

Heeft u interesse in een van onze mogelijkheden?

Of bent u overtuigd geraakt van onze toegevoegde waarde? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we u meer informatie kunnen geven. En wie weet, zitten we binnenkort samen aan tafel voor het maken van een plan op maat voor de ideale samenwerking.

Wij kijken er nu al naar uit!

NOG VRAGEN? NEEM DAN CONTACT OP MET FENNEKE.

BOOST YOUR CAREER, BECOME A 010 ENGINEER!

fenneke@010engineers.nl
tel 06 28 94 89 19