Stagiair Marketing – Rotterdam

Introductie

Ben jij het liefst de hele dag bezig met Social Media? Vind je het gaaf om creatief na te denken over marketingcampagnes? Heb je interesse voor (online) marketing en wil je je talenten verder ontwikkelen met veel vrijheid binnen je stage? Dan hebben wij de stageplek voor jou!

Organisatie

010Engineers, opgericht in 2021, is een jong bureau gespecialiseerd in detachering en werving & selectie in de bouw & civiele techniek. Verbinding maken tussen kandidaten en mooie projecten/opdrachtgevers is onze core business en daar worden wij gelukkig van! Daarnaast zijn wij ambitieus en hebben wij begin dit jaar 030Engineers (Utrecht) en 040Engineers (Eindhoven) opgericht & zijn wij ook druk bezig met de opstart van 020Engineers (Amsterdam) en 050Engineers (Groningen). Om de groei & naamsbekendheid binnen onze vestigingen door te zetten zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als marketing & communicatie stagiair ga je onze marketing ondersteunen. Je komt bij ons in een klein team terecht waar we houden van gezelligheid maar stropen ook de mouwen op om aan de slag te gaan. Van emailmarketing tot het maken van video’s & het schrijven van blogs tot het vullen van de contentkalender, het komt allemaal aan bod tijdens je stage.

Functie-eisen

Marketing opleiding

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature of wil je nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Fenneke Nijenhuis

Fenneke@010engineers.nl

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

CAPTCHA code