PROJECTONTWIKKELAAR NIEUWBOUW –

Introductie

Projectontwikkelaar nieuwbouw | 32-36 uur per week | Lisse | Volop kans om jezelf te ontwikkelen

Functie

Het uitbreiden en vernieuwen van de woningvoorraad. Hiervoor nieuwe mogelijkheden vinden en verkennen door actief op pad te gaan en de haalbaarheid te onderzoeken. Plannen in de steigers zetten en zowel intern als extern zorgen voor draagvlak. Een juridische basis leggen om projecten uit te werken en van de grond te krijgen. Herken je dit, dan zoeken we jou!

Functie-eisen

Je houdt de stijgende vraag naar betaalbare huurwoningen bij en het liefst de slaagkans voor huurders vergroten. Daarom willen we de komende jaren veel woningen bouwen. Dat is een pittige klus. Grond is schaars, de bouwprijzen stijgen fors, er is een tekort aan personeel en grondstoffen, bovendien gaan wet- en regelgeving op de schop. Om in deze tijd toch projecten van de grond te krijgen met betaalbare en kwalitatief goede woningen, kun jij mensen met jouw enthousiasme en overtuigingskracht in beweging brengen. Jij schat kansen en bedreigingen in en verwerkt die in projectvoorstellen, risicoanalyses, grond- en vastgoedexploitatie. Je herkent kwaliteit en kunt je verplaatsen in de belangen van een ander. Jij bent in staat tijdig bij te sturen wanneer processen dreigen vast te lopen. Bij projecten in onze bestaande woningvoorraad lukt het jou om de slag te maken van strategisch voorraadbeleid naar nieuwe ontwikkelingen. Je werkt daarbij nauw samen met je collega’s van verschillende afdelingen.

  • Je werk- en denkniveau is WO bouwkunde, vastgoedkunde of gerelateerde studierichting.
  • Je hebt kennis en ervaring met projectmanagement en met de organisatie van vastgoed- en besluitvormingsprocessen.
  • Je beschikt over de nodige kennis over innovaties in de bouw, architectuur, contract- en aanbestedingsvormen.
  • Uiteraard ben je niet op je mondje gevallen en kun je goed onderhandelen.

Aanbod

We zijn er voor mensen die op zoek zijn naar een huis dat bij hen past. En dat ze kunnen betalen. Een huis waarvan zij een thuis maken, een ankerplaats in hun leven. Sinds de fusie van 1 juli 2020 bouwen we aan de interne organisatie. Spreekt de functie jou aan en ben je nieuwsgierig? Dan komen we graag met jou in contact. En dat is niet alles…..

  • Parttime dienstverband (32-36 uur).
  • Maximale salaris € 6.391 (schaal L)
  • Naast werkplezier krijg je bij een woningcorporatie echt de kans je te ontwikkelen, of dit nu binnen of buiten je vakgebied is.
  • Medewerker en vitaliteit gaan bij ons hand in hand. Je krijgt jaarlijks een vitaliteitsbudget. Hoe je dit wil besteden bepaal je zelf. En thuiswerken? Natuurlijk wel zo prettig voor jouw werk-privé balans.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden of wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Jesta van Oudheusden! 06-28948919 | Jesta@010engineers.nl

Sollicitatie

Ruud van Eck

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

CAPTCHA code