Johan Cruijff campagne 010Engineers

Het EK in Duitsland is in volle gang. Het is je misschien opgevallen dat 010Engineers afgelopen weken bezig is geweest met een campagne in het thema van onze voormalige voetballegende Johan Cruijff.

De impact en nalatenschap van Johan is nog steeds sterk en betekenisvol voor vele onder ons in deze tijd. Ook bij 010Engineers is dit terug te zien. Zo hebben we één van zijn meest bekende citaten toegepast binnen de kernwaardes van ons bedrijf: ‘’Om gelukkig te zijn, moet je iets doen waar je gelukkig van wordt.’’

Naar aanleiding van het EK en de mooie uitspraken van JC hebben we meerdere aansprekende citaten van Johan Cruijff in het zonnetje gezet, want wat zijn het er veel en wat zijn ze krachtig. De vijf door ons gekozen citaten hebben allemaal betrekking op het uitvoeren van een baan die jou bevalt en die jij leuk zou moeten vinden. Is dit niet het geval? Dat je dan stappen onderneemt naar een baan waar je wel gelukkig bent en je werkgeluk vindt. Vanuit 010Engineers begeleiden we je natuurlijk graag naar een passende interim of vaste job binnen de bouw & infra.

De campagne is terug te vinden op zowel onze LinkedIn als op onze Instagram pagina.